За нас

Кои сме ние

We Work With Youwww-you.com е търговска марка на компанията „Две Плюс Едно” ЕООД. Компанията е основана през 2010 година. Екипът на компанията се състои от млади по дух и години специалисти. Ние сме сплотени, целенасочени и малко луди професионалисти.

Основната дейност на дружеството са създаването, оптимизирането и поддръжката на уеб сайтове. Наред с това компанията разработва специфичен клиентски софтуер, извършва поддръжка на разнородни операционни системи и сервизиране на хардуер.

Отделно звено от дейността на дружеството е изготвянето на рекламни кампании в интернет пространството и организиране на събития с рекламна и благотворителна цел.

Нова дейност, която отскоро се развива е специфицирането и изграждането на аудио и видео конферентни решения.


Мисия

We Work With You осигурява адекватни решения и услуги на българските и чуждестранни клиенти в областта на софтуерното (къстамизирани продукти) и хардуерно (конферентни решения) обслужване.

We Work With You се стреми чрез своето ноу хау да придаде допълнителна стойност към услугите, които предлага на клиентите си.

Нашата мисия е да внесем креативност, да вплетем оригинални идеи и да разчупим стандарта във всичко, което правим, в полза на потребителите.

Стратегия

We Work With You предлага продуктите и услугите си на всички, които имат необходимост от нестандартни решения. Компанията се стреми да запази и развие концепцията за осигуряване на услуги out-of-the-box.

Ние държим на високото качество на нашите продукти и услуги и се стремим да сме максимално полезна на своите клиенти за правилния избор на продукти, услуги и цялостни решения.

We Work With You има мрежа от клиенти, които стават наши приятели и разширяваме тази мрежа не само в България, но и извън границите на страната ни.

© 2004 - 2024 We Work With You. All Rights Reserved.