Блог

The Forrester Wave™: Видео конферентни решения за зали, Q3 2012

Polycom е най-високо класиран за „Текущo предлагане“ и „Стратегия“ и получава най-високи оценки за Качеството, Оперативната съвместимост, Roadmap на продуктите, Партньори и Сигурност и съответствие. Акценти от доклада на Wave ™:

Най-добри резултати за

  • Качество;
  • Оперативна съвместимост;
  • Roadmap на продуктите;
  • Партньори;
  • Сигурност и съответствие.

В доклада се обсъжда все по-големият интерес към видео сътрудничеството „лице в лице“ , което помага на компаниите да повишават своята производителност,  даподобряват ангажираността на служителите  си и да увеличат доверието, при по-ниски разходи.

„В работната култура, доминирана от виртуални срещи, все повече фирми търсят видеоконферентна връзка, за да се възпроизведе концепцията за работа лице-в-лице, нещо, което  служителите предпочитат – или поне да превърнат  гласови конференции по ангажирани,  чрез насърчаване на доверието и подобряване на комуникацията „, се посочва в доклада. „Ръководители, на които често се налага да пътуват търсят видео решенията за по-добър баланс между професионалния и личния живот, мултинационалните организации търсят видео решенията, за да се насърчи доверието и да се подобри комуникацията и чрез езика на тялото на отдалечените членове на екипа. „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

© 2004 - 2024 We Work With You. All Rights Reserved.